SUBÜ 31 Akademik Personel Alacak

SUBÜ; profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına 31 akademik personel alımı için ilana çıktı.

SUBÜ 31 Akademik Personel Alacak

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ); Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Turizm Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Arifiye Meslek Yüksekokulu, Geyve Meslek Yüksekokulu, Hendek Meslek Yüksekokulu, Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu, Pamukova Meslek Yüksekokulu, Sakarya Meslek Yüksekokulu ve Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda görev yapmak üzere akademik personel alım ilanına çıktı.

İlanla; 9 doçent, 8 doktor öğretim üyesi, 6 araştırma görevlisi, 4 profesör ve 4 öğretim görevlisi alınacak. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapılabilecek.

Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadroları içinse 6 Ekim Çarşamba gününe kadar başvurular alınarak 18 Ekim Pazartesi günü ön değerlendirmeyi geçen adaylar arasında giriş sınavları gerçekleştirilecek. Başvuru süreci ve sonuçlar https://ilan.subu.edu.tr/ adresinden takip edilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184