TATBİKAT'LAR DEVAM EDİYOR

28 Şubat Sivil Savunma Günü, 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle

TATBİKAT'LAR DEVAM EDİYOR


28 Şubat Sivil Savunma Günü, 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle İlçemiz Yeniyüzyıl İlkokulu Müdürü Ali HOTAMAN, müdür yardımcıları Hüseyin KARAKUŞ ve Mehmet KILIÇ, sivil savunma kulübü öğretmenleri Mehmet Gökhan ÜSTÜNER ve Birol ÇELEBİ’ nin organize ettiği geniş çaplı bir ilkyardım tatbikatı yapıldı.

 3 Mart 2014 Pazartesi günü Yeni yüzyıl İlkokulu’ da yapılan tatbikata Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği, Hendek Belediyesi can kurtarma ekibi katıldılar.

Yapılan tatbikata İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, Şube Müdürü Öcal DANYERİ,  Hendek merkezde görev yapan okul müdürleri, Basın mensupları, öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı.

 Yeni yüzyıl ilkokulu öğrenci ve personeli 54 saniyede okulu tahliye ettiler.  İtfaiye personelinin kurtarma çalışmaları öğrenciler tarafından büyük alkış aldı. Bazı öğrencilerin üst kattan tahliyesi heyecanla izlendi. Atlama yatağından, merdivenli itfaiye aracından ve sedye ile öğrencilerin tahliyesi büyük beğeni topladı. Kurtarma tatbikatından sonra Sakara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye amirliğince yangın söndürme gösterisi yapıldı. Tatbikattan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Yeni yüzyıl İlkokulu Müdürü Ali HOTAMAN tatbikatta emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184