TİCARET MESLEK LİSESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

Hendek Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Abdullah Aygün Hendek Muay thai Spor Kulübünün katılmış olduğu Türkiye Muay thai Turnuvasında Türkiye Üçüncülüğü başarısını göstermiştir

TİCARET MESLEK LİSESİNDEN BİR BAŞARI DAHA


Güreş sporundaki başarılarıyla adını duyuran Ticaret Meslek Lisesi başarı tablosuna muay thai sporunu da ekledi. Abdullah AYGÜN bu sporla uğraşmak beni daha mutlu ediyor ve bu sayede kendime daha çok güvenen bir kişi haline geldim dedi.

Abdullah AYGÜN sözlerine bu süreçte hep arkamda olan ve beni destekleyen ailem ve antrenörüm Murat Tokat hocama çok teşekkür ederim şeklinde devam etti. Okul Müdürü Umur Çeşme okulumuzda farklı farklı branşlarda sportif faaliyetler yürütülmekte ve sonucunda böyle başarılar elde etmekteyiz dedi.

Bu başarıların Ticaret Meslek Lisesi için çok önemli olduğu çünkü bu sayede öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmekteyiz ve sağlıklı bir nesil yetiştirmekteyiz dedi. Öğrencimizin başarısında rolü olan herkese teşekkürlerini ileten Umur Çeşme  bu başarıların katlanarak artacağından emin olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184