TÜRK EĞİTİM-SEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

24 Kasım Öğretmenler gününde Hendek Türk Eğitim Sendikası emekli Öğretmenleri unutmadı.

TÜRK EĞİTİM-SEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI


Türk Eğitim-Sen Hendek Şubesi yemeğe, bu yıl emekliye ayrılan Türk Eğitim-Sen üyesi Öğretmenler, eşleri ve Hendek Şubesi Yönetim Kurulu katıldı.

Yemekte konuşma yapan Sendika Başkanı Kutluay Benli Öğretmenliğe başladıkları ilk günden bu güne kadar eğitime yaptıkları katkıdan dolayı tüm emekli öğretmenlere teşekkür etti.

Benli konuşmasında, Sizler Cumhuriyetin kurucu iradesine inanmış, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirerek, bu ülkeye en önemli hizmeti yapmanın gururuyla emaneti genç nesillere devrediyorsunuz. Sizlerle Türk Eğitim-Sendikası olarak ne kadar gurur duysak azdır. Sizler bize bu ülkenin neler başarabileceğini öğrettiniz.
Biz sizden, onurlu olmayı, erdemli olmayı, haksızlık karşısında boyun eğmemeyi öğrendik. Biz sizden insan sevgisini, vatan sevgisini, bayrak sevgisini öğrendik. Sizlerin hakkını ne yapsak ödememiz mümkün değil. Ama en azından, bu anlamlı günde yaptığımız organizasyonla birer plaket vererek eğitime yapmış olduğunuz katkılara teşekkür etmek istedik. Bundan sonraki emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve uzun ömürler dileriz.

Bu vesileyle, başta görevi başında şehit olan ve ebediyete göç eden öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Yine Memleketimizin dört bir köşesinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Tüm arkadaşlarımıza gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayarak bu geceye katılımınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Gecede emekliye ayrılan Nizamettin Akmanlar, Özcan Aslan, Niyazi Varoğlu ve Saime Yıldıran’a plaket takdim edildi. Mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan Dilek Kebap ve Metin Sarıkaya’ya da teşekkür edildi.

Emekli olan Öğretmenlerde kendilerini unutmayarak, bu güzel geceyi düzenleyen Hendek Türk Eğitim Sendikasına ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Gecede Emekli olan Öğretmenlerin anılarını anlatması duygu dolu anların yaşattı.


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184