TÜRK HAVA KURUMU HENDEK’TE

Türk Hava Kurumu tarafından Hendek’te “Türkiye Kanatlarımın Altında” etkinliği gerçekleştirildi.

TÜRK HAVA KURUMU HENDEK’TE


Türk Hava Kurumu Hendek Şubesinin ev sahipliğini yaptığı etkinliğe, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, Türk Hava Kurumu tanıtım ekibi, Türk Hava Kurumu Hendek Şube Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.

Türk Hava Kurumu standının açılışını Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan gerçekleştirerek Türk Hava Kurumu Üniversitesi, yapılan projeler ve ürünler hakkında bilgiler aldı.


Türk Hava Kurumu Hendek Şube Başkanlığı tarafından desteklerinden dolayı Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi temsilen Sinan Baylan ve Türk Hava Kurumu Proje Koordinatörü ve Yamaç Paraşütü Öğretim Pilotu Orhan Özgülbaş’a plaket takdim edildi.

Türk Hava Kurumu Proje Koordinatörü ve Yamaç Paraşütü Öğretim Pilotu Orhan Özgülbaş tarafından Hendek semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.


Türk Hava Kurumu Proje için özel olarak hazırlanmış bir tır ve deneyimli uçuş ekibi ile birlikte Vatandaşlara hava gösterileri ve tanıtım tırı aracılığı ile havacılık ilgisini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı.

Vatandaşlar, motorlu yamaç paraşütü ve yelken kanat gibi hava araçlarını ile yapılacak hava gösterilerini canlı olarak izleme şansı yakalayarak bilgiler aldı.

Etkinliğe katılan Vatandaşlara Türk Hava Kurumu tarafından ücretsiz çiğköfte ikramları yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184