YAZ KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON YEMEĞİ

Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi Bahçesinde yaz kursları kapsamında Öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek amacı ile yemek programı düzenlendi.

YAZ KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON YEMEĞİ


Atikehanım Anadolu Lisesi Bahçesinde düzenlenen yemek programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Şerif Özbakkal, İdareciler, Okul Aile Birliği Yönetimi, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

2015-2016 Eğitim- Öğretim yılı başlangıcına kadar sürecek olan yaz kurslarında 70 Öğrenci Öğrenim görüyor.

Atikehanım Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Özbakkal  “ Bu yıl 12.sınıfa geçen 90 öğrencimizden 70 öğrencimizin katılımı ile yaz kursu açtık. Üç haftadır devam eden kursumuz okullarımız açılana kadar devam edecek. Eğitim-Öğretim yılının başlamasının ardından da hafta sonu kurslarımızı düzenleyerek devam edeceğiz. Amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde hayata ve üniversiteye hazırlamak. Bu yıl mezun olan 93 öğrencimizden 74 öğrencimizi çeşitli üniversitelere yerleştirerek % 80 başarıyı yakaladık. Açtığımız ücretsiz Yaz kurslarımız ile hem oranı, hem de kaliteyi arttırmayı hedefliyoruz. Bu tür organizasyonlarımız ile öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren Kaymakamlığımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Hendek’te Liseler arası Ücretsiz yaz kursu açan tek Okul olan Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi öğrencileri ve misafirler yemeğin ardından bol bol sohbet ederek keyifle zaman geçirdiler.




Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184