Yüzme Kaldığı yerden devam

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ protokolü kapsamında gençler ve öğrenciler, Serdivan da bulunan Rahime Sultan kız Yurdu ile birlikte, Hendek Gençlik Merkezindeki Yüzme Havuzunda deneyimli antrenörlemiz nezaretinde yüzme öğreniyorlar.

Yüzme Kaldığı yerden devam

Yüzme’de Hedef 54 bin
Yüzme Bilmeyen kalmasın Projesi Kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2020 yılında İl genelinde 54 bin, Hendek’te ise 12 bin öğrenciye Yüzme Öğrenmeleri için tüm imkanlarını seferber ediyor. Sakarya olimpik Yüzme havuzunda bakım çalışmaları bitti ve su dolumu yapılıyor.

Önümüzdeki günlerde Yüzme bilmeyen kalmasın projesi, Bakanlığın ön gördüğü şekilde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde  gerekli işlemlerin bitmesiyle birlikte Karasu’da Yüzme Bilmeyen kalmasın Projesi kapsamında gençler ve öğrenciler yüzme öğrenecek. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; Bu projeyi sonuna kadar destekliyoruz tüm imkanlarımız ile birlikte gençliğimizin yanındayız açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184