Çalışanlarımız Bizim En Kıymetlimiz

TÜRKAY işçileriyle bir araya gelerek talep, istek ve beklentilerini dinleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, işçilere yapılacak zamlar ve verilecek haklarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Çalışanlarımız Bizim En Kıymetlimiz

Babaoğlu, “Hepimizin kocaman bir aileyiz. Maaşınız, haklarınız, sorumluluklarınız ve aileniz bizim için çok kıymetli. Her bir çalışanımızı önemsiyor, değerli buluyoruz” dedi.

Düzenleme Bilgilendirmesi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediye iştiraki olan TÜRKAY’da görev yapan işçilerle bir araya geldi. Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda işçilere yönelik bilgilendirmeler yapan Başkan Babaoğlu, 2022 yılı için yapılacak zamlarla detayları sunum eşliğinde işçilere anlattı. İşçilere yönelik yapılan bu bilgilendirme toplantısının büyük bir aile olmaktan kaynaklandığını ifade eden Başkan Babaoğlu, “ Bizim için belediyemizin tüm çalışanları çok değerlidir. Kocaman bir aileyiz.

Aldığınız maaştan elde ettiğiniz haklara, çalışma şartlarınız, güvenliğiniz bizim için en hassas konuların başında geliyor. Ailemizin tüm fertlerinin mutlu, huzurlu ve güven içinde çalışmasını istiyoruz. Bu düşünceden asla sapmadım. Göreve başladığım günden bu yana Hendek için çalışan personellerimizle arkadaş gibi olduk. Biz tüm ayrımları elimizin tersiyle itiyor, personellerimizi kucaklıyoruz” dedi.

Talepleri Dinledi

İşçinin ve tüm çalışanlarının mutlu olmasının hizmet kalitesini arttıracağını dile getiren Başkan Babaoğlu, “Ben belediyede çalışan tüm kardeşlerime, arkadaşlarıma, personellerime büyük değer veriyorum.

Bunu herkes çok iyi biliyor. Belediyemizin imkanları doğrultusunda elimizden gelen tüm seferberliği sağlıyor, hakkı sahibine teslim ediyoruz. Benim Hendek’e, sizlere ve ailelerinize karşı sorumluluklarım var. Hepimizin 91 mahalleye güçlü şekilde hizmet götürme, hizmet verme, kıymetli Hendek halkına hizmet etme sorumluluğumuz var” ifadelerini kullandı.

İşçilerin sorularını cevaplayan Başkan Babaoğlu ardından işçilere yönelik verilecek yeni haklar ve zamları detaylı şekilde anlattı, işçilerin fikirlerini dinledi. İşçilerin taleplerini dinleyen Başkan Babaoğlu, “En iyisini, en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu arada zamlarla ilgili olarak yetkili sendika ile görüşmeler devam ederken, kısa sürede nihai sonucun belli olacağı açıklandı.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184