Esnaf Kazanırsa Hendek Kazanır

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel ve yönetimi tarafından sanayi esnafına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Programa katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek Belediyesi olarak her konuda esnafımızın ve yönetimimizin yanındayız” mesajı verdi.

Esnaf Kazanırsa Hendek Kazanır

Kahvaltı Programı

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Başkanlığa seçilen Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel ve yönetimi tarafından sanayi esnafına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun yanı sıra Demirel’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca, odaların yöneticileri, kooperatifin eski yöneticileri ve sanayi esnafı katıldı.

Protokolden Sedat Demirel’e Tebrik

Programa katılan Başkan Babaoğlu, SESOB Başkanı Alişan, MHP İlçe Başkanı Namlı ve Oda Başkanları sanayi esnafının tek tek hatırını sorarak onlarla sohbet etti. Esnaf kendilerine yönelik düzenlenen bu organizasyondan dolayı memnuniyetini dile getirirken, programa katılan protokol mensupları Kooperatif Binasında yeni Başkan Sedat Demirel’i tebrik ederek sanayi esnafının yanında olduklarını ifade etti. Buluşma vesileyle Başkan Babaoğlu, Alişan, Namlı ve oda başkanlar çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Alişan: Esnafımız İçin Mücadele Ediyoruz

Kısa bir değerlendirme yapan SESOB Başkanı Hasan Alişan, “ Kooperatif Başkanımız Sayın Sedat Demirel ve ekibini öncelikle kutluyor, bu organizasyon nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendi nam ve hesabına çalışarak, istihdam sağlayan ve katma değer üreten esnafımız için mücadele ediyoruz. SESOB olarak tüm esnafımızın yanında olduğumuz gibi Hendek esnafımızla da iç içe ve beraberiz. Hendekteki oda başkanlarımızın başarılı çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle yeniden Hendek Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Yaşar Demirel’i kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Turgut Babaoğlu: Esnafımızın Yanındayız

Daha sonra konuşarak Sedat Demirel’e ve programa katılan oda başkanlarına gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür eden Başkan Babaoğlu ise, “ Hendek Belediyesi olarak her konuda tüm esnafımızın ve kooperatif yönetiminin yanındayız. Her türlü sorununuzun çözümü için bugüne kadar üzerimize düşen her şeyi yaptık. Bundan sonra yapmaya da devam edeceğiz. Ama önce sitenize sizler sahip çıkacaksınız. İşlerimiz gereği farklı sanayilere gidiyoruz içerisine girdiğimizde insanın gözünde farklı bir albeni oluşuyor. İnsanlar sanayilerimize eşiyle, çocuklarıyla gittiğinde kendini güvende hissedeceği modern bir ortamla karşılaşmak istiyor. Sedat beyin bu yönde plan ve projelerini biliyoruz. İnşallah böyle bir ortamı hep birlikte Hendek’e kazandıracağız. Kooperatif Başkanımız Sedat Demirel’e ve yönetimine kahvaltı organizasyonu için teşekkür ediyorum. Güne sizlerle başlamak çok güzel oldu. Böylesi birliktelikler kentimize hizmet etme yolunda bizlere moral veriyor. Ülkemizin can damarı olan esnafımız desteğin en büyüğünü hak ediyor. Esnaf kazanırsa Hendek kazanır” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184