Hendek Belediyesinden İhale Hatırlatması

Hendek Belediyesi 10 Kasım Perşembe günü 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45.madde hükümleri çerçevesinde 8 işyerini kiraya, arsa ve tarlaları da açık teklif usulü ihale ile satışa çıkardı.

Hendek Belediyesinden İhale Hatırlatması

Kanuni olarak tüm duyuruları tamamlanan, askı yoluyla yerinde ilan edilen ihalelerle ilgili Perşembe hatırlatması yapıldı.

İşyerleri Kiralanıyor

Hendek Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden yapılan açıklamada 10 Kasım Perşembe günü 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45.madde hükümleri çerçevesinde yapılacak olan arsa ve tarla satış ihaleleri ve işyeri kiralama ihaleleri hatırlatıldı. Buna göre Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda yapılacak kiralama ihalesi 11.30’da başlayacak. Kurtköy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde 3 işyeri (Yeşilyurt İş Merkezleri) , Yukarı Hüseyinşeyh, Kemaliye (Saat Kafe) ve Yenimahalle’de (Mezbahane) bulunan birer adet işyeri 3 yıllığına kiraya çıkarılacak. Çamlıca Yeşiller ve Yukarıçarığıkuru mahallesinde bulunan iki adet işyeri ise 10 yıllığına kiraya çıkarılacak. Bu ihalelere katılmak isteyenlerin 9 Kasım Çarşamba saat 16.00’a kadar belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvuru yapabileceği hatırlatıldı.

Tarla Ve Arsalar

Yine aynı gün çeşitli mahallelerde bulunan arsa ve tarlalar 12.50’den itibaren satışa çıkarılacak. Yapılan açıklamada, “Akarca, Ortaköy, Su Kenarı, Aksu, Aşağıçalıca, Başpınar, Dereköy, Aktefek, Çakallık, Kızanlık, Karadere, Çayırbaşı, Bakacak ve Mahmutbey mahallerinde 2886 sayılı devlet ihale kanunun 45.madde hükümleri çerçevesinde ilan edilen tarla ve arsalar açık teklif usulü ihale ile satılacaktır. 10 Kasım Perşembe günü saat 11.30’da yapılacak ihaleler Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenler 9 Kasım Çarşamba saat 16.00’a kadar belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvuru yapılabilir” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184