Ramazan Çarşısı İçin Dükkanlar Kirada

Hendek Belediyesi, Muammer Sencer Caddesi ( Belediye önünde) kurulacak olan Ramazan Çarşısında dükkan kiralamak isteyenlerin 20 Mart 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Hendek Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvurabileceğini duyurdu.

Ramazan Çarşısı İçin Dükkanlar Kirada

Ramazan Çarşısı

Ramazan Ayına sayılı günler kala, Hendek Belediyesinin 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıkları hızla devam ediyor. Hendek Belediyesinin ramazan ayına özel etkinlikleri kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Ana Hizmet Binası önünde bulunan Muammer Sencer Caddesinde (Otopark önü) Ramazan Çarşısı kurulacak.

Hendek Belediyesi tarafından kurulacak Ramazan Çarşısında kent estetiğine uygun 20 adet dükkan yer alacak. Bu dükkânlar Ramazan ayı boyunca açık kalacak ve her yıl olduğu gibi binlerce Hendeklinin özellikle iftar sonrasında akın ettiği güzel bir nokta haline gelecek.

20 Mart Son Gün

Ramazan Çarşısı ile ilgili Hendek Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden önemli bir duyuru yapıldı. Çarşıda dükkan kiralamak isteyenler için başvuru süresinin 13 Mart 2023 Pazartesi günü itibariyle başladığı açıklanırken, “Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan Ramazan Çarşısında dükkan kiralamak isteyenlerin 20 Mart 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar; kimlik fotokopileri ve faaliyet alanlarını bildiren dilekçe ile birlikte Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca kiralama ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerin “444 54 03” numaralı Çağrı Merkezini arayarak ya da Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüze bizzat gelmeleri gerekmektedir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184