Ramazan Çarşısı İçin Dükkanlar Kiraya Çıktı

Hendek Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Muammer Sencer Caddesinde kurulacak olan Ramazan Çarşısında dükkan kiralamak isteyenlerin 29 Mart Salı günü mesai bitimine kadar belediyeye başvurabileceğini duyurdu.

Ramazan Çarşısı İçin Dükkanlar Kiraya Çıktı

Ramazan Çarşısı Kurulacak

11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına sayılı günler kala, Hendek Belediyesi başlattığı Ramazan hazırlıklarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Belediye Ana Hizmet Binası önünde bulunan Muammer Sencer Caddesinde (Otopark önü) Ramazan Çarşısı kurulacak.

Hendek Belediyesi tarafından kurulacak Ramazan Çarşısında kent estetiğine uygun 20 adet dükkan yer alacak. Bu dükkânlar Ramazan ayı boyunca açık kalacak ve her yıl olduğu gibi binlerce Hendeklinin özellikle iftar sonrasında akın ettiği güzel bir nokta haline gelecek.

Ramazan Çarşısı ile ilgili Hendek Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden önemli bir duyuru yapıldı.

29 Mart Salı Gününe Kadar Sürecek

Çarşıda dükkan kiralamak isteyenler için başvuru süresinin 21 Mart Salı günü itibariyle başladığı açıklanırken, “Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan 20 dükkanlı Ramazan Çarşısında dükkan kiralamak isteyenlerin 29 Mart Salı günü mesai bitimine kadar; kimlik fotokopileri ve faaliyet alanlarını bildiren dilekçe ile birlikte Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca kiralama ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerin “444 54 03” numaralı Çağrı Merkezini arayarak ya da Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüze bizzat gelmeleri gerekmektedir” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184