102 Yıllık Gurur ve Coşku

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yılını büyük bir gururla kutladıklarını ifade ederek, TBMM’nin açılış yıldönümünü ve tüm çocukların bayramını kutladı.

102 Yıllık Gurur ve Coşku

Yüreğimizde Taşıyoruz

23 Nisan 1920 tarihinin Büyük Türk Milleti açısından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde vatan sevgisi, bayrak, milli birlik, hür yaşamanın altın nişanesi anlamını taşıdığını ifade eden Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilanı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102 yılını gururla kutluyoruz.

Milletin ta kendisinin temsil edildiği bu yüce meclisimizin ilk Başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü geleceğimizin yegane teminatı olan çocuklarımıza armağan ederek dünyada ilki başaran bir lider olmuştur. Büyük Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, fedakarlıklarını her daim yüreğimizde taşıdığımız sonsuz sevgiyle hissediyoruz.

Saygıyla, Minnetle

Cumhuriyetin kurucu iradesinin yükseldiği TBMM demokrasimiz ve istikbalimiz açısından mihenk taşıdır. Bu vesileyle Gazi Meclisimizin açılışının 102’nci yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum. “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.

Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilk meclisimizin mebuslarını, milli mücadele kahramanlarını ve aziz şehitlerimize rahmetle anıyorum. Çocuklarımız için, daha güçlü yarınlar durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kutlama Programı

İlk tören 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat l0:00'da Cumhuriyet Alanındaki Atatürk

Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacaktır. Ardından saat 11: 00’da Yeni Spor Salonunda kutlama programı düzenlenecek. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacaklardır.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2022, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184