2 Genç Fidan Toprağa Verildi

Hendek’te dün meydana gelen silahlı tartışma sonucu hayatını kaybeden 2 kişi göz yaşları arasında toprağa verildi.

2 Genç Fidan Toprağa Verildi

Hendek Başpınar Mahallesinde dün meydana gelen silahlı tartışma sonucu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybeden Enes Güney ve Fatih Sunman göz yaşları arasında toprağa verildi.

Hendek’te çıkan silahlı tartışma sonucu Enes Güney ve Fatih Sunman, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamışlardı.

Gözyaşları sel oldu

Enes Güney'in cenazesi yaşadığı Mahmutbey Mahallesi'ne getirildi. Evin önünde helallik alınmasının ardından cenaze namazı büyük bir kalabalık tarafından kılındı. Güney, baba ocağında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Güney’in evli ve 11 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Fatih’e son veda

Fatih Sunman'ın cenazesi ise Ailesi tarafından alınarak baba ocağı olan Hendek Güney Mahallesindeki hanesine getirildi. Baba ocağında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Güney Mahallesi Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Soruşturma sürüyor

Olaya karışan diğer şahıslarla ilgili soruşturmanın Sakarya Polisi tarafından yürütüldüğü öğrenilirken, yaralı şüphelilerin de ifadelerinin alınacağı gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184