91 Mahallede Hız Kesmek Yok

Tarlada, kahvehanede, meydanda vatandaşlarla buluşup taleplerini dinleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Tüm grup yollarımız asfaltlanacak, sorunlu olan yollar alt ve üst yapısıyla yenilenmeye devam edecek.

91 Mahallede Hız Kesmek Yok

“Benim yolum ne olacak” diyen vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz, dikkate alıyoruz. Bir yer yapılacak sonra diğer yere geçilecek. Bunu hemşehrilerimizle başaracağız”

Dört Koldan Çalışılıyor

Mahalleler yaşanan sorunlara yerinde dokunuşlarla çözüm üreten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok alanda başlattığı projeyle bir çok konuda çözüm üretmeye devam ediyor. MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte saha çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla buluşan Başkan Babaoğlu, istek ve talepleri yerinde dinleyerek vatandaşları bilgilendiriyor. Vatandaşlardan gelen talepleri anlık olarak ekiplere talimat vererek çözüm üreten Babaoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

İlçe Başkanı Namlı: Sırayla Çözülüyor

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda, “ Büyükşehir Belediyemiz bir yandan Hendek Belediyemiz bir yandan yoğun çalışmalarına devam ediyor. Hendek’imizin çözülemeyecek sorunu yok. Yenimahalle alt yapısı bitti, Kemaliye iskan sorunu çözüldü, yağmur suyu ilçe genelinde problem olmaktan çıktı. Sosyal tesislerin, yatırımların, hizmetlerin sayısı artıyor. Sıcak asfalt serimi startı verildi. Şehrimizin, sokaklarımızın yararına, menfaatine olan tüm icraatlar bir bir hayata geçecek. Ancak hepsi sırayla olacak. Tüm işleri yakından takip ediyoruz” dedi

Asfaltsız Grup Yolu Kalmayacak

Hendek’in tüm mahallerinde sırayla bir hizmet seferberliğinin yürütüldüğünü ifade eden Babaoğlu, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce, tüm grup yollarımızın asfalt olacağını müjdeledi ve çalışmalar başladı.

Birlikte hareket ediyoruz. Toplamda 70 bin tona yakın sıcak asfalt serimi yapılacak. Tüm Hendek’i kapsayan bir çalışmadan bahsediyoruz. Bizlerde bu çalışmamızın yanı sıra tüm ara sokaklarda sorun görülen alanlarda, sırayla çalışmalarımızı yapıyoruz.

Bu çalışmalar hız kesmeden devam edecek. “Bizim sokak ne oldu, benim yolumuza bakan yok” diyenlerin tüm bahsettiği konuların biz çoğunu çözdük, çözmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Tüm Talepleri Biliyoruz, Dikkate Alıyoruz

Babaoğlu, “Hendek’in genelinde yürütülen çalışmalar var. Bunlar 91 mahallenin tüm sokaklarında aynı anda olacak işler değil. Alt yapısı olmayan, yolu olmayan, yaya yolları parkları olmayan her yere girdik, kronik ne varsa çok şükür çözdük, çözmeye devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın tüm taleplerini dikkate alıyor, okuyor, inceliyor değerlendirmeye alıyoruz. Müsterih olsunlar, biz güzel, yaşanabilir bir Hendek için mücadele ediyoruz. Grup yolları asfaltlanacak, diğer tüm yolları da güçlü bir hale getireceğiz. Hepsi aynı anda değil sırayla olacak. Bir yer yapılacak sonra diğer yere geçilecek. Bunu hemşehrilerimizle başaracağız” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184