Hendek Bayrama Hazır

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kurban Bayramını vatandaşların rahat ve huzurlu bir biçimde geçirebilmesi adına ilçe genelinde alınan tedbirleri ve bayrama yönelik yapılan çalışmaları açıkladı.

Hendek Bayrama Hazır

Temizlik-Ot Biçme

İlçenin dört bir tarafında bayram hazırlığının sürdüğünü ifade eden Başkan Babaoğlu, temizlik ve ot biçme çalışmalarının artarak devam ettiğini duyurdu. Mahallelerde yol, kaldırım, park ve yeşil alanlarda dal budama, ot biçme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Babaoğlu, temizlik ekiplerinin ise dip bucak tüm şehri bayrama hazırlamak için kesintisiz mesai yaptığını ifade etti.

Tüm Ekipler Sahada

Zabıta ekiplerinin kurban kesim yerleri başta olmak üzere, bayram şekeri ve gıda satışı yapan yerlere yönelik denetimlerini sıklaştırdığını ifade eden Başkan Babaoğlu, tüm müdürlüklerin teyakkuza geçtiğini söyledi. Sağlık İşlerine bağlı ekiplerin kurban kesim yerlerinde denetimlerini yaptığını ve kesimler tamamlanana kadar bu denetimlerin, yardımlaşma içinde devam edeceğini ifade eden Başkan Babaoğlu, bayram boyunca Fen İşleri, Zabıta, Sağlık, Sosyal ve Temizlik İşleri dahil Beyaz Masa çağrı merkezinin vatandaşa aktif bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

444 54 03

Bayramın sorunsuz geçmesi adına tüm ekiplerin koordine edildiğini ifade eden Başkan Babaoğlu, “Tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramları şimdiden Mübarek Olsun. Rabbim kestikleri kurbanları kabul etsin. Tüm ekiplerimiz vatandaşımızın huzur ve refahı adına görevlerinin başında olacak. Vatandaşlarımız olası talep ve isteklerinde 444 54 03 numaralı çağrı merkezini arayabilirler. Mutlu ve Huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184