AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI MUSTAFA ARPACI'YI AĞIRLADI

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kemal Sofu Başkanlığında toplandı, toplantıya Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı misafir olarak katıldı.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI MUSTAFA ARPACI'YI AĞIRLADI


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Başkanlığında toplandı. Sofu, toplantıya misafir olarak katılarak bilgi paylaşımı yapan Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı'ya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Hendek İlçe Başkanı Sofu yaptığı konuşmada, Orman işletme Müdürümüz Sayın Mustafa Arpacı ile yaptığımız görüşmelerde, Köylerimizde Orman alanında kalan fındıklıklar ile ilgili ve İlçemizde Ormanlık arazilerinde oluşan genel sorunlar için bilgi alış verişinde bulunduk.

Orman alanında bulunan fındık mahsulünün Köylümüze çok düşük tarife bedeli ile satışının yapılması ve Köylümüzün bunu piyasa rayiçleri ile satışının yapılarak legal olarak gelir elde etmelerinin mümkün olacağı değerlendirilmiştir.

Ancak bu konuda kamuoyunda Orman alanlarının kiralanacağı sanılmasın, satışı yapılan Ormanlık sahalar değil, bu sahada yetişen fındık mahsulü olup bu ürünün satışı yaptıran kişilere hiçbir şekilde bu sahalar üzerinde mülkiyet ve sahiplik ya da kullanıma yönelik bir hal sahipliği doğurmayacağı belirtilmiştir.


Bu düzenlemenin bir diğer amacı  şikayet ve cezaları önleme çalışmasıdır. Muhtarlarınızın ve bu arazileri kullanan vatandaşlarımızın, Hendek Orman işletmemizin bu çalışmasına destek vermeleri vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır.

Sofu ,Hendek Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacının ayrılmasından sonra Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilçe gündemindeki diğer konuları değerlendirerek toplantıyı bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184