HENDEK BOĞAZSPOR’A PİVOT SANTRAFOR

1 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Lig’e Şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Hendek Boğazspor bir transfer daha yaptı.

HENDEK BOĞAZSPOR’A PİVOT SANTRAFOR


Görüşmeler tamamlandı

Halen Bolu Abant’ta sezon öncesi kampı gerçekleştiren Hendek Boğazspor, bir yandan idmanlarına, diğer yandan da hazırlık maçlarına devam ediyor.

Takımdaki çalışmalar aralıksız sürerken, Yönetim de boş durmuyor. Bugüne kadar yaptığı önemli transferler ile kadronun gücüne güç katan yönetim, bu kez Santrafor takviyesi yaptı. Bir süredir İslam Çabukel ile temasta olan Boğaz yönetimi, önceki gün mutlu sona ulaştı.


İslam Çabukel kimdir?

Nazilli Belediyespor’da profesyonelliğe geçiş yapan İslam Çabukel, Spor Toto 2 ve 3ncü Liglerdeki önemli kulüplerde forma giydikten sonra Bölgesel Amatör Lige (BAL) döndü.

Son olarak geçtiğimiz sezon Çanspor forması giyen İslam, bugüne kadar top koşturduğu Nazilli, İnegölspor, Gebzespor, Kemerspor, Ayvalık Gücü, İzmirspor, Tekirdağspor, Bartınspor ve Kestelspor’da dikkat çeken isimlerin başında geliyordu. BAL’da 45 maçta 16 gol atan tecrübeli santrafor, bu sezon Hendek Boğazspor forması altında ter dökecek.

Önceki gün Hendek Boğazspor’un Abant kampına katılan ile İslam Çabukel, Şampiyonluk sevinci yaşamak için geldiğini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184