Akyazi.Net 17. Yaş Gününü Dostları İle Birlikte Kutladı

Akyazı’nın saygın İnternet Haber Sitelerinden biri olan Akyazı Net 17. Yaş gününü dostları ve sevenleriyle birlikte kutlamanın engin keyfini yaşadı.

Akyazi.Net 17. Yaş Gününü Dostları İle Birlikte Kutladı


Akyazı Net’in geleneksel hale getirdiği yaş günü kutlaması bu yıl Kuzuluk Çınaraltı Restoranda yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle kutlama oruçların açılmasıyla başladı. İftar yemeğine ve yaş günü kutlamasına katılan seçkin davetliler bir taraftan neşe ve mutluluk içinde yemeklerini yerlerken diğer taraftan da tatlı tatlı sohbet etmeyi ihmal etmediler.

Yemek sonrası dua geceye katılan İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından yapıldı. Şener, Ramazanın bolluğundan ve bereketinden bahsederek, böylesine güzel bir akşamda bizleri bir araya getiren Allahımıza şükür ediyorum, bu vesileyle de İlçemizin başarılı haber sitesi olan Akyazı Net’inde yaş gününü tebrik ediyorum ve ömrünün uzun olmasını diliyorum dedi.

Geceyle ilgili konuşma gazeteci Salim Özyılmaz’dan geldi. Özyılmaz Akyazı Net’in okurlarına ve takipçilerine doğru haber aktarımı konusunda hassas olduğunu söyledi geride bıraktığı 16 yıl içinde bu düstura uyduğunu, bugün en çok okunan ve takip edilen haber sitesi olmasını da buna bağlıyorum dedi ve konuşmasını Akyazı Net’e bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum ve çizgisini bozmadan devam ettiği sürece de zirvedeki yerini koruyacağına olan inancım tamdır diyerek tamamladı.

Pasta kesildi

Yemek sonrası Akyazı Net’in 17. Yaş günü anısına hazırlanan pasta İlçe Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Net İnternet sahibi Alaattin Onur ve Gazeteci Salim Özyılmaz tarafından birlikte kesildi.

Plaket takdimi yapıldı

Akyazı Net geleneksel iftar yemeği ve yaş günü kutlamasını bir başka gelenek hale getirdiği plaket takdimini de gerçekleştirdi. Akyazı’da görev yapan bir kısım gazeteci tarafından 2018 yılı içinde başarılı bulunan Kaymakamlık Araştırma Görevlisi Cengiz Bilgin başarı plaketini Kaymakam Yakup Güney’in elinden alırken, Polis memuru Ayhan Pak da başarı plaketini Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın elinden aldı.

Bu yıl ki başarılı isimler arasında iki de eğitimci vardı. Bunlar Konuralp İlkokulu Müdürü Erol Açıker, diğeri ise Kabakulak Ortaokulu Müdür yardımcısı Ercan Aslan’dı. Erol Açıker başarı plaketini J. Binbaşı Mustafa Hekimoğlu’nun elinden, diğer başarılı eğitimci Ercan Aslan’da plaketini AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in elinden aldı. Plaketlerini alanlar aha fazla çalışmak zorunda olduklarını söylediler ve aldığımız bu plaketler bizim çalışma azmimizi arttırmıştır dediler ve Akyazı Net’e teşekkür ettiler.

Nezih bir ortamda gerçekleşen ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden mutlu ve huzurlu akşam içilen çay ve kahveler, yapılan sohbetlerle devam etti ve neşe içinde de son buldu. İftar yemeği ve yaş günlerine katılanlara Akyazı Net Haber Sitesi sahibi Alaattin Onur, Editör Davut Kaya, Muhabir Hacı İbrahim Aydın bir taraftan misafirlerine teşekkür ederken, diğer taraftan da ev sahipliği konusunda misafirlerinden tam not almayı başardılar. Tam not alanlardan biri deÇınar Altı Restoran işletmecisi ve çalışanları oldu.

Akyazı Net tarafından düzenlenen görkemli ve mutlu geceye Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Adalet Sarayı Savcı ve Hakimleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, J. Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser İsak Göz, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Birincioğlu, Belediye Meclisi eski üyelerinden Ruhi Yılmaz, Akyazı Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, Başhekim yardımcısı Dr. Savaş Taşkıran, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz, Dr. Yaşar Yılmaz, Ortapedi Uzmanı Dr. Cabbar Yılmaz, Diş Hekimi Çetin Savcı, AK Parti İlçe eski başkanı Fevzi Bora, MHP İlçe eski başkanı Ali Doğan Eroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, 15 Temmuz Derneği Akyazı Şube Başkanı Ali Gezer, BB Partisi İlçe Başkanı Nayim Yolcu, Kuzuluk Orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı, İş adamı Faik Serkan Atilla, Ömer Soykan ve Adnan Gezer, Gazeteciler Zafer Tokuş,MetinIışıker, Ahmet Çileci, Kadir Kazın, İsmail Çetintaş, Serhat Yılmaz, Berat Yıldız, Murat Arapoğlu, İsa Çiçek, radyocu ve sunucu Remzi Armağan, Onur Rent A Car sahibi Kerim Onur, Taha Onur ve çalışanları, Akyazı Net Köşe yazarı Emel Sevencan Kaplan, plaket alanlar ile kalabalık davetli katıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184