ALİ İNCİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ALİ İNCİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kadınların şiddete maruz kalmadıkları, ekonomik, toplumsal ve siyasal alanda etkinliklerini daha da artırdıkları, toplumda daha görünür ve güçlü oldukları bir Türkiye dileği ile tüm kadınların gününü kutladığını bildirdi.

İnci sözlerine şöyle devam etti, Kadının bir birey olarak, toplumda kendine bir yer edinmesi uzun çabaların sonucunda gerçekleşmiştir. Ülkemizde kadınlarımızın toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda yapılan çalışmalar sevindiricidir. Bizlere düşen en büyük görev toplumun her kesimindeki kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini korumaktır.

İnci, bu toprakların adetlerinde, geleneklerinde, inançlarında ve örfünde kendisi için istemediğini, başkasına reva görmenin olmadığını bildirdi.

Kim ki örf, adet, gelenek, inanç adı altında kadınlara insanlık dışı muameleyi reva görüyorsa o büyük bir yanlış içindedir ifadelerini aktaran İnci, mesajında, Annelerin, eşlerin, kız evlatların kaybettiği bir ortamda hiç kimse kazanamaz.

Kadınların, şiddete maruz kalmadıkları, ekonomik, toplumsal ve siyasal alanda etkinliklerini daha da artırdıkları, toplumda daha görünür ve güçlü oldukları bir Türkiye dileği ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184