BABAOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR

Seçim çalışmalarını yürüten Babaoğlu ve ekibi Kadifekale, Karadere, Yağbasan, Puna Ortaköy ve Hamitli Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek devam ettirdi.

BABAOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, vatandaşların ‘Bizim Turgut’ diye tabir etmesi ve gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çalışmalarına daha da hız kazandırarak gün boyu köylere ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.

Babaoğlu; Göreve geldiğimizde siyasi kimliğimizi çıkarıp Halkımıza hizmet edeceğiz. Halkımızın huzur içerisinde yaşayacağı bir hizmet anlayışı ile Belediyecilik yapacağız dedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Babaoğlu, Halkımızın tamamına hitap edecek projelerimiz ile Hendek’e hizmet edeceğiz dedi.

Ruhsatlardan ücret alınmayacak

Babaoğlu Köy ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmelerde, Vatandaşlarımızın tamamının faydalanabileceği sosyal tesisler yapacağız. Köylerimizde yaşanacak en büyük sorunlardan birisi olan İmar ve Ruhsatlandırma ile ilgili bugüne kadar yapılmış yapılardan ruhsat ücreti talep almadan vatandaşlarımızın ruhsatlarını teslim edeceğiz.

Kadın, Aile ve toplum merkezi

Babaoğlu, Bayanlar içinde güzel bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, Toplumumuzun temelini oluşturan aileleri kuran ve ayakta tutan kadınlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilçe merkezinde özel işleri ve resmi işleri olduğunda gelen bayanlarımız dinlenebilecekleri Kadın aile ve toplum merkezi projemizi hayata geçireceğiz.

Halk ile iç içe belediyecilik

Tepeden bakan, birini başka birinin arazisine ortak eden huzur içerisinde yaşamak istediklerini ve şeffaf bir belediye istediklerini belirten vatandaşlara halk ile iç içe bir başkanlık yapacağını ifade eden Babaoğlu, Göreve geldiğimizde Kapalı kapılar ardında oturan bir belediye başkanlığı yapmayacağız.

Vatandaşımız gönül rahatlığı ile gelebilecekler. Biz Belediye Başkanlığımızı halkımızın içerisinde yürüteceğiz. Bugün nasıl sizlerin içerisindeysem göreve geldiğimizde sizin içerisinde olacağım. Biz halka tepeden bakan bir Belediyecilik anlayışını sona erdirip, Halkın içerisinde halkımız gibi olacağız.

Hendeğe huzur getireceğiz. Vatandaşımız bir sabah kalktığında birilerinin arsasına ortak olduğunu görerek uyanmayacak diyerek Hendek’te artık değişim zamanının geldiğini ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184