Alt Yapıda 3. Etap Yenimahalle’de

Hendek Belediyesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi ve Akova Mahallesinin ardından 3. etap çalışmalarına Yenimahalle’de başladı.

Alt Yapıda 3. Etap Yenimahalle’de

Şehir merkezinde başlayan yağmur suyu hattı çalışmalarında 3. etabın Yenimahalle’de başladığını ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2028-2003 ve 2000 numaralı sokakları kapsayan 1000 metrelik güzergâhta alt yapıyı güçlendiriyoruz dedi.

3. etap başladı

ağmur suyuna kalıcı çözümler üretmek adına güçlü bir alt yapı ağı oluşturan Hendek Belediyesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi ve Akova Mahallesinin ardından 3.etap çalışmalarına Yenimahalle’de başladı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, daha öncede ifade ettiğimiz gibi Hendek’in dört bir yanında güçlü ve yenilenmiş yağmur suyu hattı 33 kilometreye ulaştı. Şehir merkezinde başlattığımız çalışmaları etap etap planladık, başlatarak tamamlıyoruz. Çalışma yaptığımız yerlerde alt yapı hızlı bir şekilde tamamlanırken, hemen yol bakım onarım çalışmaları da yapılarak gündelik yaşamın etkilenmemesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz dedi.

1 kilometrelik hat

Yenimahalle 2028-2003 ve 2000 numaralı sokakları kapsayan 1000 metrelik güzergâhta 3.etap çalışmaların başladığını ifade eden Başkan Babaoğlu, Yıldırım Beyazıt Caddesi ile 2028 sokak kesişiminden başlayan çalışmalar 2003 ve 2000 nolu sokaklarda devam edecek. Bu 3 sokakta 600’lük beton borularla yağmur suyu hattı yapılacak. Bu süre içinde ulaşımda sorun yaşanmaması için vatandaşların alternatif yolları kullanmalarını rica ediyoruz dedi. Başkan Babaoğlu 3.etap yağmur suyu hattı çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184