Anne Ve Babalar Bu Seminer Kaçmaz!

Hendek Belediyesi ile Hendek Jimnastik Kulübünün işbirliğinde velilere yönelik "Dijital Bağımlılığa Yaklaşım Modelleri" konulu seminer düzenliyor

Anne Ve Babalar Bu Seminer Kaçmaz!

8 Şubat Çarşamba günü Ticaret Merkezi Konferans Salonunda yapılacak olan seminere tüm veliler davet edildi.

Ticaret Merkezi Konferans Salonunda

Eğitimde İşbirliği projesi kapsamında Hendek Belediyesi ile Hendek Jimnastik Kulübünün organize ettiği "Dijital Bağımlılığa Yaklaşım Modelleri" konulu seminer yapılacağı duyuruldu. Seminer, 8 Şubat Çarşamba günü Ticaret Merkezi Konferans Salonunda saat 19.00’da yapılacak. Hendek Jimnastik Kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, öğrencilerin okul dışı serbest zamanlarında Bilim, Sanat, Spor ve Sosyal/Kültürel alanlarda etkinliklere katılımları, eğitimler almalarını, bu alanlardaki yeteneklerini tespit etmeyi ve beceri/yetkinlik seviyelerini yükseltmeleri, temelden sosyal ve aktif bireyler olarak yetişmelerine olanaklar sağlanması, ilkokul eğitimlerine geçiş süreçlerinde yeteneklerini bilen öğrenme odaklı özgüvenli birer öğrenci olarak yetiştirilmelerinin amaçlandığı vurgulandı.

Çocukları çağın getirdiği zararlı alışkanlıklardan korumak ve onları geleceğe daha güçlü bir bireyler olarak hazırlamak isteyen tüm veliler seminere davet edildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184