Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(23 Ağustos 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Hendekli olup Kocaalide ikamet eden Merhum simitçi Osman Yetki’nin kızı, Merhum Erol Korkakçı’nın eşi, Öğretmen Savaş Korkakçı’nın annesi, Bilge Günser ve Ayşe Gücenmez’in kardeşi, Dilek ve İsmail Günser’in teyzesi, Ptt’den emekli Ertan İşeri’nin teyzesinin kızı, Ülkü Korkakçı vefat etmiştir.

Cenazesi bügün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Günser ( Yeğeni )-0532 260 49 70

Yeni Mahalleden fırıncı Rafet ve İbrahim Şimşek’in babası, Hasan Kahvecioğlu’nun kayınpederi, İlçemiz esnaflarından fırıncı Mustafa Şimşek vefat etmiştir.

Cenazesi bügün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İbrahim Şimşek ( Oğlu )-0532 267 68 55

Harmantepe Mahallesinden Merhum Yakup Uzun’un kızı, Mustafa Meraklı’nın eşi, Zühtü, Rüştü Zeki ve Özcan Meraklı’nın annesi, Fadime Meraklı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Harmantepe Mahallesindeki hanesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sedat Meraklı ( Torunu )0 537 919 30 54

Turanlar Mahallesinden Nuri Balaban’ın eşi, Muzaffer ve Serkan Balaban’ın annesi, Merhum Nurettin ve Necati Korkut’un ablası, Mehmet Altınbilek ve Merhum Ünal Koç’un kayınvalidesi, Tarık ve Yasin Balaban’ın babaannesi, Merhum Cavit, Nurettin, Ayhan ve Orhan Balaban’ın yengesi, Hanım Balaban vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Serkan Balaban ( Oğlu )-0532 643 73 51

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184