Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (2 Nisan 2022)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Başpınar Mahallesinden olup İzmit’te ikamet eden Merhume Güzide Mısırlı ve Merhum Hikmet Mısırlı’nın kızı, Hüseyin Mısırlı’nın kardeşi, Fikret Mısırlı’nın yeğeni, Banu İçyüz ve Murat Yavuz’un annesi, Mustafa ve Muzaffer Gezici’nin dayısının kızı, Hava Mısırlı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yenicami’ye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muzaffer Gezici (Dayısının kızı)-0539 789 96 02

Adres: Cenaze İzmitten Yeni Camiye gelecek.

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup Akyazı’da ikamet eden Hacı Veysel Arslanoğlu’nun kızı, İsmet Sunman’ın teyzesi, Murat Bilmiş’in annesi, Rukiye Arslanoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sarıdede Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmet Sunman (Yeğeni)-0535 212 47 61

Adres: Sarıdede mah. Cami yanındaki türbe yanı.

Yenimahalleden Beşikçiler Sülalesinden Merhum arıcı Yusuf Küçük’ün eşi, Ahmet, İsmet, Merhum Sabit ve Merhum Mehmet Küçük’ün annesi, emekli öğretmen Hüseyin Özdemir’in kayınvalidesi, Emine Küçük vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Rasimpaşa Camisinde kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmet Küçük (Oğlu)-0532 170 43 54

Adres: Yeni mah. Hastane yolu üzeri.BİM marketin aşağısı.

Köprübaşı Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Merhum Osman Kaba’nın oğlu, Merhum Reşit Kaba’nın yeğeni, Erol ve Mustafa Kaba’nın amcasının oğlu, Merhum Ahmet ve Galip Somalp’in kardeşi, Ali Somalp vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesi Erenler Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Kaba (Amcasının oğlu)-0532 710 28 76

Ahmet Dertli (Dayısının oğlu)-0543 802 56 06

Adres:Köprübaşı mah. Erenler Cami arkası.

Kazımiye Mahallesinden Necmi ve Hüseyin Cogaş’ın ağabeyi, Ergün, Erdinç, Erol ve Şenol’un babası, öğretmen Recep İnançlı’nın dayısı, Hasan, İbrahim, Gökhan, Murat ve Şükrü Cogaş’ın amcası, Merhum Hikmet ve Merhum Necdet Cogaş’ın kardeşi, Cevat Cogaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Erol Cogaş (Oğlu) - 0544 425 66 22

Adres: Kazımiye mah. Apşalar sk.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184