Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(18 Şubat 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Merhum Mustafa Der’in Oğlu, Zekeriya, Musa ve Yunus Der’in Abisi, Emre ve Erkan Der’in Babası,  Alican ve Ahmet Karaoğlan’ın Yeğeni, Ayhan Der vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesi Camiinde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Çağlayan Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Çağlayan Mahallesi Çağlayan Sokak No/8

Akova Mahallesinden Merhum Yusuf Erdoğan’ın oğlu, Hüseyin ve Sabri Erdoğan’ın yeğeni, Bekir, Âdem, Eyüp, Engin, Kenan, Kemal, Bayram ve Ömer Erdoğan’ın amcasının oğlu, Hendek Esnaflarından Mustafa Akıcı’nın dünürü, Mesut Akıcı’nın kayınpederi, Yusuf, Yiğit ve Ayşenur Erdoğan’ın babası, Bahri Erdoğan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Akova Şehitlik Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Akova Mahallesi 5005 sok  İsmail Cerrahoğlu ortaokul yanı

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Hüsamettin Bağ’ın Eşi, Özcan, Ömer Bağ ve Ayla Erdemoğlu’nun Annesi Hatice, Perihan Bağ ve Kemal Erdemoğlu’nun Kayınvalidesi Merhum Leyla Bağ Merhum Mine Yavuz ve Murat Bardakçı’nın Yengesi Barış, Nevra, Alper, Atakan ve Atalay Bağ’ın Babaannesi Savaş, Selçuk, Yavuz ve Engin Erdemoğlu’nun Anneannesi  Merhum Kibaroğlu Kibarettin Temiz’in Ablası Saime Bağ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak İkindi Namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Mahmutbey Mahallesi 1071.sokak

Aslen Kemaliye Mahallesinden olup Sarıdede Mahallesinde ikamet eden Merhum Yaşar Kalaycı’nın Eşi Nurettin ve Murat Kalaycı’nın Annesi Lütfü, Kerem, İlayda, Asude, Ayşenaz ve İrşad Kalaycı’nın Babaannesi, Merhum Lütfü ve Orhan Kalaycı’nın Yengesi Türkan Kalaycı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Sarıdede Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Sarıdede Mahallesi 3002.sokak

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2023, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184