Pazarcılar Barıştı

Hendek’te 4 kişinin yaralandığı Pazarcı Esnafı tartışması barış ile sona erdi.

Pazarcılar Barıştı

Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar Yerinde geçtiğimiz ay tezgah nedeniyle çıkan ve 4 kişinin yaralandığı olay tarafların barış sağlaması sonucu tatlıya bağlandı.

Barış sağlandı

Aile büyükleri Fahrettin Sakçi ve İlhami Seçkin ile tartışma yaşayan Aile üyelerini Hendek’te misafir ederek bir araya getiren Büyükesence Mahalle Muhtarı Sadettin Duman, Cevdet Sat ve Hendekli Esnaflar İbrahim Çam ve Mehmet Asan, tartışmanın büyümemesi ve devam etmemesi konusunda Aile üyeleri ile görüşerek Ailelerin anlaşması ve barışmasında büyük rol oynadı.

Keşke olmasaydı

Yapılan toplantıda bir araya gelen Aile üyelerinin ortak görüşü, bir anlık öfke ile istenmeyen olaylar yaşandı. Keşke olmasaydı da daha farklı bir araya gelebilseydik. Taraflar olarak buradayız olayın daha fazla büyümemesi için bir araya geldik ve aramızda sorunların devam etmemesi ve büyümemesi adına barış sağlandı. Bundan sonrası için her iki taraf ta barış işin üzerine düşeni yapacak, herkes için hayırlı olsun ifadelerine yer verirlerken, barış konusunda bizleri bir araya getiren Muhtarımıza ve Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184