Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(15 Ağustos 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Merhum Davut Demirel’in eşi, Merhum Saadettin, Ali Faik, Osman, Mehmet ve Ahmet Yelken’in ablası, Yusuf, İsmail Demirel ve Zehra Akpınar’ın annesi, Yılmaz Akpınar’ın kayınvalidesi, Sadiye Demirel vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Adapazarı Erenler’deki hanesinden alınarak, Hendek Yeni Camii’de kılınacak ikindi namazına müteakip, ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Servetiye Mahallesi’nden Merhum Şeref Kavas’ın oğlu, İsmail Kavas’ın Abisi, Emekli İmam Cevat ve Nevzat Kavas’ın yeğeni, Ahmet Kavas vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Servetiye Mahallesi Camii’nde kılınacak İkindi Namazına müteakip Servetiye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Ağrı ilinden olup, ilçemiz Yeni Mahalle’de ikamet eden, ilçemiz öğretmenlerinden Nusret, Metin, Fikret ve İsmet Çetinkaya’nın babası, Şahizer Çetinkaya’nın eşi, Leyla ve Birsen Çetinkaya’nın kayınpederi, Öğretmen Kayhan, Özlem ve Merve Çetinkaya’nın Dedesi, Merhum Abdulkerim Bayat’ın bacanağı, Oya, Ülkü, Ertan Bayat, Cihan ve Gürkan Kızılay’ın eniştesi, Emekli Öğretmen Mevlüt Çetinkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camii’de kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz yeni aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184