Sofu'dan Sokak Köpeklerinin Saldırılarına Tepki Paylaşımı

Sokak köpeklerinin toplatılması gerektiği ve giderek artan köpek saldırılarıyla ilgili tartışmalar sürerken bir tepki de Hendek Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Kemal Sofu'dan geldi.

Sofu'dan Sokak Köpeklerinin Saldırılarına Tepki Paylaşımı

Ali Kemal Sofu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Belediye Başkanlarına verdiği "Sokakta köpek olmaz, toplayın barınaklarda bakım altına alın" talimatının ardından, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Erdoğan'a destek verdi.

Ali Kemal Sofu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son zamanlarda başıboş köpek saldırısına uğrayarak yaralanan ve hayatını kaybeden birçok kişinin olduğunun da altını çizdi.

Hendek Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Sofu, Hendek sokaklarında çektiği kalabalık köpek gruplarının da fotoğrafını paylaşımına eklemeyi unutmadı.

İşte Ali Kemal Sofu'dan, köpek saldırılarına tepki paylaşımı...

"Değerli dostlar bu iki resmi akşam saatlerinde güzel Hendek'imizde çok yoğun iki cadde üzerinde çektim.

Ülkemizde her gün onlarca çocuğumuzun, insanımızın sokak hayvanlarınca saldırıya uğrayarak öldüğü veya yaralandığı haberlerini üzülerek takip ediyoruz.

Daha önce de dediğim gibi bu hayvanların yaşam alanları sokaklarımız, caddelerimiz değildir.

Hiçbir Avrupa ülkesinde sokakta başı boş bir hayvan göremezsiniz. Bu hayvanların ivedilikle büyük ve güvenli yaşam alanlarına toplanması lazımdır.

Cumhurbaşkanı'mızın bu konudaki hassasiyetine ve talimatına rağmen sokaklarımızın çocuklarımız için bu tehlikelerden arındırılmaması üzücü bir durumdur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184