Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (20 Ağustos 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Zehra Efe’nin oğlu, Hüseyin Önüralp ve Nermin Acet’in Babası, Fethiye Taç ve Hasan Gülova’nın abisi, Ömer Önüralp, Furkan ve Cemal Acet’in Dedesi, Cevdet Acet Kayınpederi, Fevziye Önüralp’in eşi, İlçemiz eski esnaflarından Ergin Nergis Önüralp vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hüseyin Önüralp

Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi Eski Vanilya cafe 300 mt ilerisi sol çıkmaz ara.

Balıklı İhsaniye Mahallesinden Merhum Osman Taşpınar’ın kızı, Recep Ali Hayırlı ‘nın yengesi, Yunus Nadir Hayırlı ’nın annesi,  Hüseyin, Ali, Fevzi ve Muhammet Taşpınar’ın ablası, Hüseyin şeyh mahallesinden Merhum Şaban Hayırlı ‘nın eşi, Fikrîye Hayırlı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Balıklı İhsaniye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Balıklı İhsaniye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Nadir Hayırlı

Balıklı İhsaniye Mahallesi

Yarıca Mahallesinden Osman, Hasan, Kemal ve Cemal Kızıltan’ın babası, Alaattin, Sebahattin ve Aydın Kerte’nin dayısı, Ali, Hakkı ve Bülent İmat’ın Eniştesi, Halit Kızıltan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yarıca Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip defnedilecektir.

Sebahattin Kerte

Yarıca Mahallesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2023, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184