Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(2 Şubat 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Giresun Şebinkarahisar’lı olup ilçemiz Rasimpaşa Mahallesi Kamil Kamışoğlu  Caddesi’nde ikamet eden Merhum Tahsin Bekkaya’nın oğlu, Kenan ve Nuray Bekkaya’nın kardeşi, Suna Bekkaya’nin eşi, Tahsin,İsmail ve Nurşen Bekkaya’nin babası Arif Bekkaya vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat 12.00 de Rasimpaşa Mahallesi Kamil Kamışoğlu Caddesi Hanesinden alınarak Rasimpaşa Eseler Kuba camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz Yeni Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Bekkaya

Rasimpaşa mahallesi Kamil Kamışoğlu Caddesi nokta market karşısı Dörtyol ağzı

Başpınar Mahallesi’nde ikamet eden merhum Osman Tekin’in oğlu, Erol, Merhum Reis ve İsa Tekin’in kardeşi, Elif ve Yusuf Tekin’in Babası Mevlüt Tekin vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Saat 10.00 da Başpınar Mahallesi 1125 sokaktaki Hanesinden alınarak Cumayeri Çelikdere Köyünde kılınacak Cuma namazına müteakip Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsa Tekin

Başpınar Mahallesi Başpınar Caddesi 1125 sokak

Akyazı Altındere Osmanağa Mahallesi’nde ikamet eden Merhum Muhammet, Rıza, Hüseyin, Merhum Gençağa, Halit, Hasan, Ali ve Mustafa Atıcı’nın Babası, Mustafa Poyraz Atıcı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Çamlıca Merkez Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Ali Atıcı (Oğlu)

Çamlıca Köseköy sınırı Altındere girişi

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184