Ayvaz Akpınar Mahallesine Misafir Oldu

Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz, Akpınar Mahallesinde Vatandaşlarla buluştu.

Ayvaz Akpınar Mahallesine Misafir Oldu

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz beraberinde Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Akpınar Mahalle konağında Vatandaşlarla buluştu.

Akpınar Kalkınma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde düzenlenen hamsi ikram etkinliğine katılan Ayvaz ve Yeniden Refah Partisi heyeti Partililer tarafından Meşaleler eşliğinde karşılanırken, Vatandaşların yakın ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı.

Milli Görüş Belediyeciliği

Etkinlikte kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş Belediyeciliği hakkında bilgiler vererek sözü Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz’a bıraktı.

Desteğinizi bekliyoruz

Vatandaşlara selamlama konuşması sonrasında kendisini tanıtan Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz, Mahalle Muhtarı olarak hizmet süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Muhtar olarak Vatandaşlarla birebir iletişim halinde olduğunu belirten Ayvaz, sizi en iyi ben anlarım. Bugüne kadar Muhtar olarak hizmet verdim bundan sonra da aynı şekilde Hendek için hizmet vermeye talip oldum. Milli Görüş Belediyeciliği ile tüm İlçemize hizmet etmek ve sorunları gidermek için desteğini bekliyorum ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Konuşmalar sonrası Vatandaşlar ile kısa süreli sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ayvaz, etkinliği düzenleyerek bizleri misafir ettiniz ve bizleri dinlediniz teşekkür ediyorum, inşallah daha sık bir araya gelecek ve istişare edeceğiz ifadelerine yer vererek Mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184