Babaoğlu: Büyük Bir Aileyiz

Hendek Belediyesi’nin kadın çalışanlarıyla kahvaltıda buluşan Başkan Babaoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir aradayız, öncelikle gününüz kutlu olsun.

Babaoğlu: Büyük Bir Aileyiz

Çalışanlarımızla büyük ve güçlü bir aileyiz. İnşallah hep beraber uzun yıllar daha Hendek’imize, halkımıza hizmet edeceğiz” dedi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, eşi Esra Babaoğlu ile birlikte, belediyenin farklı birimlerinde görev yapan kadın çalışanları kahvaltı programında ağırladı.

“Varlığınızla Güç Katıyorsunuz”

Personelle tek tek ilgilenen ve günün anısına fidan hediye eden Başkan Babaoğlu, “Bu özel günü siz değerli mesai arkadaşlarımla beraber kutlamaktan dolayı mutluyum. Hendek Belediyesi’ne ve bizlere varlığınızla güç katıyorsunuz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, biz çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Bu büyük ailede siz kadın personelimizin yeri her zaman ayrıdır. İnşallah uzun yıllar daha beraber çalışır, Hendek’imize, halkımıza hizmet etmeye devam ederiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184