Babaoğlu Depremzede Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kahramanmaraş depreminden etkilenerek Hendek’e gelen depremzede aileleri ziyaret etti.

Babaoğlu Depremzede Aileleri Yalnız Bırakmıyor

 Başkan Babaoğlu, “İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Büyük bir millet olmanın gereği olarak el ele verip yaralarımızı saracağız. Acımız da bir, sevincimiz de bir” dedi.

Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası evleri zarar gören ve çeşitli illerden Hendek’e gelerek burada yaşamaya başlayan afetzedeleri 8 Mart Dünya Kadınlar gününde de unutmadı. Başkan Babaoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm ile birlikte depremzede kadınları aileleriyle birlikte konakladıkları adreslerde tek tek ziyaret ederek çiçek ve çikolata takdiminde bulundu. Depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Başkan Babaoğlu, ayrıca minik depremzedelere de oyuncak hediye ederek yakından ilgilenerek sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Babaoğlu: Her Zaman Yanınızdayız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ziyaretlerde depremzede kadınları aileleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Babaoğlu, kadınların yeni bir hayatı inşa etmede önemli yeri olduğunu vurgulayarak “8 Mart aslında sadece bir sembol. Kadınlar yaşamımızda çok önemli bir yere sahiptir. Kadınlara baktığımızda aileyi bir arada tutan, hayatın her alanında umudun simgeleri olmuşlardır.

Maalesef sizlerde büyük acılar yaşadınız, bunu bizlerde en derinden hissettik. Ziyaretlerimiz amacı aslında bir nebze de olsa sizlerin acılarını paylaşmak. Depremin yıktıklarını hep birlikte kaldıracağız. Yeni kurduğunuz bu hayatta bizler yüreğimizle, emeğimizle ve tüm enerjimizle Hendek Belediyesi ve Hendek olarak her zaman yanınızdayız. Ben bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184