Babaoğlu: Kadınlarımız Gücüne Güç Katıyor

Aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen Hendekli ev hanımları Hendek Belediyesi'nin destekleriyle Muammer Sencer Caddesi (Belediye önü) Kadın Dayanışması etkinliğinde bir araya geldi. Alanı ziyaret edip standları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, kadınlara bu tip etkinliklerin daha sık yapılacağı yer çalışması yapacaklarını müjdeledi.

Babaoğlu: Kadınlarımız Gücüne Güç Katıyor

Doğal Ürünler

Hendek Belediyesinin katkılarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ev hanımlarının aile ekonomilerine katkı sağlamalarına destek olmak amacıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Kadın Dayanışması” etkinliği sona erdi. Muammer Sencer Caddesinde tezgah açan Hendekli ev hanımları, takı, el sanatları ürünleri, çantalar, giysiler ve çeşitli tekstil ürünleri, sabun, doğal kremler, doğal yumurta, ev yapımı tarhana, ekşi mayalı ekmek, reçel, zeytinyağı, pasta ve börek gibi sayısız ürünleri gün boyu satışa sundu.

Hendekli Kadınlar: Sürekli Olsun

Öncelikle kendilerine bu imkânı veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür eden Hendekli kadınlar, ülkenin ve dünyanın zorlu ekonomik şartlarının farkında olduklarını ve bundan dolayı ev ekonomilerine katkı sağlamak adına bu tarz etkinliklerin daha sık yapılmasını rica ettiler. Başkan Babaoğlu’ndan Hendekli ev hanımlarına özel ve senenin her ayı kullanabilecekleri bir alanın sözünü aldılar.

Başkan Babaoğlu:Çok Güzel Oldu

Standları sırasıyla gezen Başkan Babaoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediğimiz, "2.Kadın Dayanışması" etkinliğinde el emeği göz nuru ürünlerini tezgah açarak satışa sunan ev hanımları aile ekonomilerine katkı sağlamaya devam etti. Gücüne güç katan kadınlarımız için bu tip etkinliklerin sayısını arttırmayı planlıyoruz. Etkinlikte alışveriş yaparak desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aile ekonomilerine katkı sağlamaya çalışan kadınlarımızın bir araya gelerek düzenlediği etkinlik bu yılda çok güzel oldu” dedi.

Başkan Babaoğlu ayrıca Hendekli ev hanımlarına özel sadece özel günlerde değil, senenin her ayı kullanabilecekleri bir alanın tahsis edileceğinin de sözünü verdi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184