Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Gününde ‘Muhtar evi açılışı ve 100 muhtarlık binası temel atma’ töreni nedeniyle Ankara'da olan muhtarlarla Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bayraktepe Sosyal Tesisleri

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da gerçekleşen ‘Muhtar evi açılışı ve 100 muhtarlık binası temel atma’ töreni nedeniyle şehir dışında olan muhtarlarla Bayraktepe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Babaoğlu: Demokrasinin Vazgeçilmezi Muhtarlarımız

Kahvaltı programında muhtarların yerel yönetimdeki yeri ve önemine dikkat çeken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, muhtarlık teşkilatının vatandaş ve yerel yönetim arasında önemli işlevler üstlendiğini hatırlatarak, muhtarlık müessesesinin, demokrasinin mihenk taşı olmakla birlikte milletin sesini temsil ettiğini kaydetti.

Başkan Babaoğlu, “ 19 Ekim Muhtarlar gününde bazı muhtarlarımızın Ankara’da olması nedeniyle görüşememiştik nasip bugüneymiş. Davetimize icabet edip katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli muhtarlarımız sizler hem Devleti hem de Milleti temsil gibi önemli bir görevi yürütmektesiniz. Yürüttüğünüz fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin siz değerli muhtarlarımıza verdiği önemin bir göstergesidir.

Özellikle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da gerek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarla gerek açılışlarda sizleri ağırlaması hak ettiğiniz değerin göstergesidir. Halkın yönetime katılımının en önemli aracı yine sizlersiniz.

Kamu hizmeti sunumu noktasında da lokomotif görevi görmektesiniz. İşte tüm bu işlevleri yerine getiren siz değerli muhtarlarımız, özetle demokrasinin ve sistemin vazgeçilmez yapı taşısınız. Bu açıdan, devlet vatandaşa ulaşmak istediğinde size, vatandaş devlete ulaşmak istediğinde yine size müracaatta bulunuyor. Dolayısıyla vatandaşımız sizleri en yakınındaki devlet temsilcisi pozisyonunda ve kendi içinden biri olarak görüyor” diye konuştu.

Başkan Yağlı: Teşekkür Etti

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ise; “Başkanımız sağ olsun bugün bizleri burada güzel bir kahvaltı programında ağırladı. Ankara’da olmamız nedeniyle 19 Ekim de bir araya gelememiştik. Başkanımıza nazik daveti ve bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı programı günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184