Babaoğlu, Tekstil Atölyesi Sertifika Törenine Katıldı

Hendek Belediyesi Nitelikli İstihdam Merkezi Projesi kapsamında faaliyete geçirilen tekstil atölyesi, ilk mezunlarını verdi.

Babaoğlu, Tekstil Atölyesi Sertifika Törenine Katıldı

Sertifika almaya kazanan kursiyerlerle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Bu sertifika töreni, kadın istihdam sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarımızın bir sonucudur, bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

Hendek Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Başkan Babaoğlu, Nitelikli İstihdam Merkezi’nin kadınlara ve çalışma hayatına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Tekstil atölyesinin Nitelikli İstihdam Merkezi bünyesinde yer aldığını hatırlatan Başkan Babaoğlu, “Her zaman ifade ettiğim gibi, biz Hendek’e kazandırdığımız eserler ve hizmetlerle kalplere dokunmayı hiç ihmal etmedik.

Yaşama, insana katkı sunacak çalışmaları öncelik belirledik. Nitelikli İstihdam Merkezimizi yakında hizmete açacağız. Burada aşçılık, pastacılık ve çikolata üretimi konularında eğitim verilecek.

Yine bu merkezin bünyesinde faaliyet gösteren tekstil atölyemiz aylardır sizlerin eğitim yeri oldu.

Devamında Halk Eğitim Merkezi’ndeki çalışma sürenizi de başarıyla tamamladınız. Tekstil atölyemizin ilk mezunları oldunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Allah, hayırlı ve uğurlu etsin. Nitelikli İstihdam Merkezimiz ile bir yanıyla kadın istihdam sayısı atacağı gibi, bir yanıyla da iş dünyası nitelikli personel ihtiyacını karşılamış olacak” dedi.

Başkan Babaoğlu, sertifikalarını verdiği kadın kursiyerlerle hatıra fotoğrafı da çektirerek, çalışma hayatlarında başarı diledi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184