Babaoğlu’ndan Çocuklara Bayram Müjdesi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara bir müjde verdi. Başkan Babaoğlu, hafta sonu ‘Çocuk Şenliği’ düzenleneceğini duyurdu.

Babaoğlu’ndan Çocuklara Bayram Müjdesi

Bayram günü olan yarın ve Pazar günü (23-24 Nisan) olmak üzere iki gün boyunca çocuk şenliği düzenleneceğini duyuran Başkan Babaoğlu, “ Çocuklarımız güle oynaya eğlensin diye çocuk şenliklerimizi fırsat buldukça yapıyoruz.

23 Nisan Bayramı nedeniyle Belediye Otoparkımızda 2 gün boyunca şenlik yapıyoruz. Bu bayram çocuklarımız için. Şişme oyun grupları ve oyun parklarının kurulacağı Belediye otoparkında düzenlenecek olan şenlik 23 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da kapılarını açacak. Çocuklarımızın doya doya eğlenerek keyifle zaman geçireceği etkinliklerin tümü ücretsiz olacak.

Ayrıca pamuk şeker ve mısır ikramları olacak, çocuklara balonlar dağıtılacak. Kostümlü animatörler çocuklar için eğlenceli etkinlikler yapacak. İki gün sürecek olan etkinlikler iftar sonraları saat 22.30’a kadar hizmet verecek. Tüm ailelerimizi çocuklarıyla bekliyoruz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184