Babaoğlu’ndan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Babaoğlu’ndan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Babaoğlu, engelli bireylerin toplum içinde daha fazla anlayış ve destek görmeleri gerektiğine vurgu yaparak, bu özel günün önemine dikkat çekti.

Sağlıklı her insan aslında bir engelli adayıdır diyerek sözlerine başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları anlamak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak adına toplumun her kesimine sorumluluk düşüyor. Göreve geldiğimizden günden bugüne vermiş olduğumuz hizmetlerde engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Görev süremiz içerisinde engelli vatandaşlarımızın tüm taleplerine elimizden geldiğince yetişmeye çalıştık.

Geldiğimizden günden itibaren hasta ve engelli olan 2051 vatandaşımızı evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine getirmek sureti ile ulaşım desteği sağladık. İlçemizde engelli vatandaşlarımızın kullanmış olduğu akülü veyahut tekerlekli sandalye araçlarına bakımlar gerçekleştirdik.

Akülü aracı olmayan 26 vatandaşımıza ise akülü araç teslim ederken, 167 tekerlekli sandalye, 1000 adet hasta yatağı/hasta bezi, 121 yürüteç ve oksijen tüpü gibi desteklerde bulunduk.

Babaoğlu: Biz Bir Aileyiz

Engelsiz bir gelecek için mücadele eden önündeki engelleri azimle, inançla aşan tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sevgi ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız. Toplumun içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olarak yaşamlarını daha da güzelleştireceğiz. Özel kardeşlerimizin gününü kutluyor, her birine selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Sevgiyle tüm engelleri aşarız. Biz bir aileyiz. Hendek Belediyesi olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184