Babaoğlu’ndan LGS Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Babaoğlu’ndan LGS Mesajı


20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan sınavla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde tüm tedbirlerin alındığını vurgulayan Başkan Babaoğlu, “Ülkemiz salgın tehdidi nedeniyle zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte bir süre derslerine evlerine devam etmek zorunda kalan çocuklarımız için bu sınav büyük önem arz etmektedir. Ailelerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleriyle bu sınava büyük bir azimle hazırlanan evlatlarımızın elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. Hiçbir şeyin sizden daha değerli olduğunu unutmayın” dedi

Size Güveniyoruz

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Babaoğlu, “Kendinize güvenmekten asla vazgeçmeyin. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Milli ve manevi değerlerinize sımsıkı bağlı kalıp, sürekli kendinizi geliştirerek yenilikçi olun. Umudumuz olan gençlerimize güveniyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Sınavda görev yapacak tüm görevlilere, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza Allah’tan zihin açıklığı diliyorum” dedi.

 

Biz Yanınızdayız

Sınav günü Hendek Belediyesi ekiplerinin görevi başında olacağını söyleyen Başkan Babaoğlu,  öğrenci, veli ve öğretmenlere ulaşım desteği verileceğini duyurdu Başkan Babaoğlu ayrıca sınav günü  09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184