Babaoğlu’ndan Regaib Kandili Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Babaoğlu’ndan Regaib Kandili Mesajı

Birlik Ve Beraberlik

Kandillerin, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Başkan Babaoğlu, şunları kaydetti; “Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Barış ve huzurun sağlanabilmesi için bu günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir.

Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaib Kandili de, bugünlerden birisidir. Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Bu nedenle, bu kandil günleri, bizlere Allah(c.c) ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsatlar sunmaktadır.

Bu vesileyle, Hendekli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum “dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184