Babaoğlu’ndan Türkeş Parkına İnceleme

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi yolu üzerinde toplam 10 dönümü kapsayan cadde ve park projesinde başlayan çalışmaları inceledi.

Babaoğlu’ndan Türkeş Parkına İnceleme

Yenimahalle’de Başbuğ Alparslan Türkeş’in adını taşıyan çok amaçlı ve donanımlı yaşam parkının 1.etap çalışmalarını inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek yeni eserlerle, yatırımlarla ve örnek alınan vizyonuyla geleceğe güvenle bakıyor dedi.

1. etap çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in adını taşıyan çok amaçlı ve donanımlı yaşam parkının 1.etap çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Babaoğlu, projenin uygulandığı alanda Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör ile Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekiplerden bilgi aldı. Bol yeşilin planladığı alanda alanda bulunan ağaçların mutlaka korunması talimatını veren Başkan Babaoğlu, “Çok önemli ve güzel bir projeyi Hendek’i kazandırıyoruz” dedi.

Teknik detaylar

Projenin teknik detaylarını bir kez daha hatırlatan Başkan Babaoğlu, 5 bin 260 metrekarelik alan içinde bisiklet yolu ve koşu parkuru, basketbol ve voleybol sahası, mini halı saha, dinlenme ve seyir alanları, 0-3 ve 3-7 yaş çocuk oyun parkı, engelsiz aktivite ve spor alanları ile çocuk parkı, bebek bakım odası ve kafeterya, fitnes alanı ve 60 araç kapasiteli cep otopark alacak. Bu tesis hizmete açıldığında sadece Yenimahalle’nin değil Hendek’in kalbi olacak. Şehrimize hayırlı olsun. Hendek yeni eserlerle, yatırımlarla ve örnek alınan vizyonuyla geleceğe güvenle bakıyor dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim sırrı Göktürk
Selim sırrı Göktürk - 4 yıl Önce

Eğer Zeki cömert parkını yapanlar Bu parkı yapıyorsa hendek yandı gülüm helvası.
Bana göre Zeki cömert parkını yapanların asıl hedefleri Hendeğe güzel bir Park yapmak aileler çoluk çocuğla güzel
Gezip tozabilecği ucuza çay kahve içebilecekleri Bir çağdaş
Parkı yapmak değildi Onların asıl hedefleri Uygun şartlarla temin edilen Park malzemeleri ni Alana yerleştirmek gibi birşey geliyor bana .
Bu kanaate Şehrin merkezindeki halkın köylülerin tarihî Buluşma yerine Bakınca Bu kanaate varıyorum.
Yanlış mıyım
Yanlış da olabilirim

Şehrin merkezindeki
Çimen in çiçekliğin ne işi var
Çimenlerin üstüne En Az
50. tane üstü kapalı 6. şer kişilik
Masalar koyun köylüler otursun çay içsin
Okursunuz ufkunuz açılır
Faydalı birşeyler yapmaya

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184