2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Hendek’te 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Atatürk Anıtına çelenklerin koyulması ile başladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı.

Hendek Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Öğretmenlerin Cumhuriyet alnında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyması ile başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi.

Cumhuriyet alanında başlayan 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri Hendek Noksel İlköğretim Okulunda devam etti.

2 Bin 72 Öğrenci

Hendek Noksel İlköğretim Okulunda devam eden 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı etkinliklerine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Baboğlu, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Okul Müdürü Öcal Danyeri ve Öğretmenler katıldı.

Eğitim Öğretim hftası etkinliklerinde konuşan Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Veliler ve Öğrencilere seslendi.

Hendek’te 1424 İlkokul, 648 Okul öncesi olmak üzere 2 Bin 72 Öğrenci ders başı yaptığını belirten Doğan, Eğitim ve Öğretimi derinden etkileyen ve devam eden sağlık krizi sürecinde Öğrencilerimizin Okul yolunu tutması ve çocuklarını Okullarımızın eğitim kadrosuna emanet eden Velilerimiz için de önemli bir an.

İlköğretim haftamız kutlu olsun

Sevgili Öğrenciler, yaşadığınız heyecan ve coşkuyu tüm kalbimle yaşıyor ve paylaşıyor, bu heyecan ve coşkunuzu hayat boyu devam ettirmenizi diliyorum.

Değerli meslektaşlarım, şüphesiz eğitimin baş mimarları sizlersiniz. Geleceğimiz ellerinizde ve yüreklerinizde şekillenecek. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız vereceğiniz bilgiler ve terbiye ile yetişecektir. Bilgi çağına damgasını vuracak beyinlere siz yön vereceksiniz diyerek tüm Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin ilköğretim haftasını kutluyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından Öğrenciler ilk ders zilinin çalması ile birlikte heycanla sınıflarının yolunu tutarak sınıflarında ilk derslerine başladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184