Bakanlıkta ‘Hendek’ Konuşuldu

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile paylaştı.

Bakanlıkta ‘Hendek’ Konuşuldu

Başkan Babaoğlu, bugün Ankara mesaisi yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraoğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede Babaoğlu yeni döneme dair projelerini bizzat Bakan Uraloğlu’na sundu.

D 100 Karayolu’nun alta alınması, TEM ile D 100 Karayolu bağlantısının planlanması ve yine D 100 Karayolu yan yollarının planlanması ve modern şehircilik projeleri masaya yatırıldı.

Görüşmenin olumlu geçtiğini aktaran Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Öncelikle Sayın Bakanımıza kabulleri ve yakın alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Yeni dönemde karayolları ile ilgili planladığımız çalışmalar ve taleplerimiz üzerine istişarede bulunduk. Makul karşıladılar, kendileri de bu çalışmalarda ehil ve tecrübeli bir Bakan olarak görüşlerini ortaya koydu. Hendek için ortak akıl ve istişareyle en doğru adımları atacağız” dedi.

Babaoğlu gündeme gelen konularla ilgili ise “Bir defa Hendek’in iki yakasının birleşmesi gerekiyor. Bunu Sayın Bakan’a izah ettik. Şehrin bütünlüğü kadar, geçiş güvenliği bu noktada çok önemli ve trafik ışıkları da azaltılmış olacak. D 100’deki yan yolların komple planlanmasını da ulaşım ve geçiş güvenliği açısından önemsediğimizi ifade ettik. TEM ile D 100 Karayolu bağlantısı yeniden planlanacak yine yeni kavşakların yapılması da gündemimizde olacak. Yeni dönem için heyecanlıyız, azimliyiz ve kararlıyız” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli
Emekli - 3 ay Önce

Artık bunların tek Allah bir dediklerine güveniriz milletimizin güvenini maalesef kaybettiler.

Mustafa
Mustafa - 3 ay Önce

Önce gelip Akpınar villalarının 100 metrelik yolunu yapsın

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184