Belediye Çalışanlarına Eğitim Desteği

Yapılan protokol kapsamında Hendek Belediyesi çalışanlarının birinci derece yakınlarına özel eğitim kursu kayıtlarında %20 indirim yapılacak.

Belediye Çalışanlarına Eğitim Desteği


Hendek Anayurt Sınav Özel Öğretim Kursu kurucuları Nevzat Gülcü, Tuncay Düzenli, Turan Sarmış ve Hüseyin Akbulut, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Anayurt Sınav Özel Öğretim Kursu Müdürü Nevzat Gülcü arasında protokol imzalandı.

İmza töreninde eğitimin önemine değinen Gülcü, HİMPAŞ’ın ardından Hendek Belediyesi çalışanları ile birinci derece yakınlarına yönelik, özel eğitim kursu kayıtlarında %20 indirim uygulanacağını belirtti.

Hayırlı olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek’te eğitimin çok üst seviyelere çıkarılması adına her türlü destek ve çalışmaya hazır olduklarını belirterek, Çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çalışanlarımızın çocuklarının eğitimi için de Anayurt Özel Eğitim Kursu ile birlikte indirim protokolü imzaladık. Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Başarının yolu çalışmaktır diyerek Hendek Anayurt Sınav Özel Öğretim Kursu kurucularına teşekkür etti. Tören sonrasında Babaoğlu ve eğitimciler istişarelerde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184