BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Belediyesi personeli, Hendek Uludere Park Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU


Düzenlenen iftara, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan yardımcıları, Daire müdürleri, Belediye ve HİMPAŞ personeli aileleri ile birlikte katıldı. İnci ve Başkan Püsküllü, masaları tek tek gezerek personel ile selamlaştı.

Eserlerimiz çocuklarımıza emanet kalacak

Başkan Püsküllü bir konuşma yaparak sizlerle birlikte çalışmaktan mutluyum. Göreve geleli bir yılı geçti, hizmetlerimiz sizlerle birlikte devam edecek. Bu eserler çocuklarımıza emanet kalacak. Hendek Belediye olarak çok güçlüyüz. Hizmet kalitemizi yükselttikçe, sizlerin verimliliği de artacaktır. Sizler, bizim toplumda gören gözümüz duyan kulağımızsınız. Eksiklileri görünce bizlere haber verin ki eksikleri giderelim. Bizim en büyük yardımcımız sizlersiniz. Hepinizi çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum diyerek hayırlı Ramazanlar diledi.





Hendek’imizi daha güzel yapmanın gayreti ile çalışın

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, personele hayırlı ramazanlar dileyerek benden sonra Belediye Başkanımız çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kendisini ve sizleri tebrik ediyorum. Şuan bulunduğumuz Uludere Park Projemiz tamamlandı. Bu güzel eser hepiniz çalışmaları ile ortaya çıktı. Hendek Belediyesi personelinden isteğim Hendek’imizi daha güzel bir Hendek yapmanın gayreti ile çalışın. Bu güzellikler sizindir, bunları çocuklarımıza bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184