Belediyenin Evde Temizlik Hizmeti Yüzleri Güldürüyor

Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından engelli ve yaşlılar başta olmak üzere kendi işini göremeyen durumdaki Vatandaşlara yönelik verilen evde temizlik hizmeti yüzleri güldürüyor.

Belediyenin Evde Temizlik Hizmeti Yüzleri Güldürüyor


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından sosyal belediyeciliğin gereği olarak yapılan hizmetler artarak devam ederken, Hendek Belediyesinin uygulamaları Vatandaşların yüzünü güldürüyor. Kesintisiz bir şekilde devam eden evde temizlik hizmetleri yalnız ve bakıma muhtaç vatandaşların derdine derman oluyor.
Evler pırıl pırıl

Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Birimi ekipleri, Nisan-Kasım aylarında 64 hanenin evinde düzenli olarak temizlik çalışması yaptı. Ekipler tarafından silinip süpürülen evlerde tüm çöpler alınarak mutfak, tuvalet ve banyolar detaylı bir şekilde temizlendi. Halı, kapı, cam olmak üzere pırıl pırıl hale getirilen evlerde çamaşır makinası olmayan vatandaşların çamaşırları da yıkanıyor.
Destekler arttı

Sosyal Belediyecilik gereği vatandaşın her zaman yanında olduklarını anlatan Başkan Babaoğlu, ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan ev temizliğinin yanı sıra kişisel bakım hizmeti de veriliyor. Nakdi, kıyafet, gıda, yakacak ve kırtasiye yardımıyla vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Kimse çaresiz değil, kimse yalnız değil diyoruz ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184