Beştepeler'den Sonra Sıra Ara Sokaklarda

Yenimahalle altyapı projesinin tamamlanmasının ardından Beştepeler’de başlayan sıcak asfalt serim çalışması da tamamlandı.

Beştepeler'den Sonra Sıra Ara Sokaklarda

Şehrin sokakları, güçlendirilen altyapı sonrasında yaya yolları ve cep otoparklarıyla modern bir görünüme kavuşurken, sırasıyla kazılan sokakların sıcak asfaltla buluşacağı açıklandı.

Alt Yapı Tamam Üst Yapı Başladı

Şehrin genelinde sürdürdüğü çalışmalara ara vermeden devam eden Hendek Belediyesi, her yağmurda sular altında kalan Yenimahalle’de dev bir yağmur suyu hattı projesini tamamladı.

Yenimahalle’de 119 sokağı kapsayan 5,7 kilometre uzunluğundaki yağmur suyu hattı inşasının tamamlanmasının ardından sokaklarda yağmur suyu ızgara montajları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanması ile ilk olarak 2028 numaralı sokak asfaltlanmıştı. Önceki gün başlayan Beştepeler Caddesi asfaltlama çalışması da tamamlanarak cadde yeni haliyle hizmet vermeye başladı.

Problemler Çözüme Kavuşuyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “91 mahallemizde ihtiyaçlara göre sırasıyla ekiplerimiz tam kadro sahada görev yapıyor. Bir yandan altyapı diğer yandan üst yapıyla her alanda mahallelerimizin yanındayız.

Her mahallede problemleri ortadan kaldıran dokunuşlar yaparak hizmetler üretiyoruz. Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz. Yenimahalle’nin de en büyük sorununu bitirmek için başlattığımız çalışmalarda sona geldik. Artık sırada üstyapı var” dedi.

Sıcak Asfalt Serimi Sürecek

Babaoğlu, “Altyapı ağının tamamlanmasının ardından sokaklarımızda yaya yolları, cep otoparklar inşa etmeye başladık. Tamamlanan 2028 nolu sokak ve Beştepeler asfaltlandı.

Yol çizgileriyle bu caddelerimiz ve sokaklarımız daha güzel bir görünüme kavuşacak. Altyapısı tamamlanan diğer cadde ve sokaklarımızda asfaltlanacak ve modern bir hale gelecek. Yenimahalle’de altyapı nedeniyle kazılan ve çalışmaların tamamlandığı tüm ara sokaklarımız da sıcak asfaltla buluşacak. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184