Bugün Fidan, Yarın Nefes

Geleceğe Nefes, Dünya’ya Nefes sloganı ile Hendek’te fidan dikme töreni düzenlendi.

Bugün Fidan, Yarın Nefes

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” sloganıyla Ülke geneli ile aynı anda Hendek’te de fidan dikme töreni gerçekleştirildi.

Hendek Paşaköy Mahallesi Süleymaniye Orman İşletme Şefliği 162 Nolu Bölümde gerçekleştirilen etkinliğe Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılaslan, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Tekin Ulaş Karatepe, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Etkinliğimize hoş geldiniz

Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılaslan yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle 11 Kasım Milli Ağaçlandırması uyun görülmüştür ekonomik ve ekolojik olarak büyük önem taşıyan ormanlarımızın korumak sürdürebilir şekilde yönetmek gelecek nesillerimiz için sağlıklı yaşanabilir kılmak amacıyla milletimizin desteğiyle kutlanan Milli Ağaçlandırma günü kapsamında fidan dikme etkinliğimize hoş geldiniz diye konuştu.

Yeşillik bizlere miras

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu konulmasında, Yeşili Ağacı koruma noktasında yeterli duyarlılığı toplum olarak gösteriyormuyuz bu da herkesin kendi içersinde sorması gereken soru olduğunu düşünüyorum. İnşallah bizlere miras bırakılan bu yeşilin ormanın doğanın biz ve bizden sonraki nesillere daha sayısını artırılarak teslim edilmesi emaneti teslim etmemiz adına çalışmalara katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan misafirler hep birlikte ağaçlandırma sahasına fidan dikimi gerçekleştirerek, dikilen fidanlara can suyu verdiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2021, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184