Çocuklar Bu Parkı Çok Sevecek

Atatürk Parkı içerisinde bulunan ve Hendek Belediyesi tarafından kiraya verilen alan içerisinde kalan çocuk parkının yerine 0-3 /0-6 yaş grubuna hitap eden daha büyük ve modern parkın yapımı devam ediyor.

Çocuklar Bu Parkı Çok Sevecek

Başkan Babaoğlu’nun söz verdiği park daha modern, daha kullanışlı ve çocukların güvenliği düşünülerek çevre düzenlemesi de tamamlanarak ay sonu hizmette olacak.

Henüz Bitmedi

Atatürk Parkında bulunan ve Hendek Belediyesi tarafından kiraya verilen Hanne’s Kafe’nin içerisinde kalan çocuk parkının yerine 2 katı büyüklükte daha modern ve daha kullanışlı çocuk parkının yapımı tamamlanıyor. 2020 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısında Başkan Babaoğlu Hanne’s Kafe’nin hemen yanındaki alana daha büyüğünün yapılacağının sözünü vermişti.

Çalışmaların hız kazanmasıyla birlikte kısa sürede çevre düzenlemeleri de tamamlanarak Hendek halkının hizmetine açılacak.

Çocukların eğleneceği çeşitli oyun gruplarının yer aldığı parkta, yumuşak zemin kaplamaları yapılacak. Ayrıca park yanında bulunan çitler yeşil görselle kapatılarak şehir estetiğine uygun bir hale getirildi.

Daha Modern Ve Daha Kullanışlı

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Turgut Babaoğlu, “Göreve başladıktan sonra ilçemizin en büyük eksiklerinden olan sosyal alanların tesisine büyük önem verdik. Tüm mahalle ve semtlerimizde; sıfırdan parklar ve oyun alanları tesis ederek vatandaşlarımızın ve bu parklardan en fazla istifade edecek çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunduk. Bu parklarımızın çoğunda ise tüm mahalle halkına hitap edecek bir şekilde dizayn edilmesine özen gösterdik.

Çocuk oyun gruplarıyla donattığımız parklarımızda, spor alanlarına; basketbol, voleybol, mini futbol sahası ve kişisel spor aletlerine yer verdik. Yine parklarımız içinde mahalle sakinlerinin bir araya gelip oturup sohbet edebileceği, güvenli bir alan içinde oyun oynayan çocuklarını takip edebilecekleri kamelyalar ve oturma gruplarıyla donatırken, tamamı belediyemiz imkanlarıyla yapılıyor.

Halkımızdan tek isteğimiz hepimizin ortak malı olan bu parklarımızın düzgün kullanılması ve korunmasıdır. Son olarak ta söz vermiş olduğumuz Atatürk parkı içerisinde bulunan Çocuk Parkımız da şekilleniyor.

Çevre düzenlemesi de en kısa sürede tamamlayarak halımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalar halen devam ediyor. Yeni parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184